3 tipp, honnan rendeld esküvői meghívódat Budapesten

Aki a nagy nap előtt áll az számtalan döntést igénylő feladattal néz szembe: milyen legyen az ültetőkártya, legyen-e meglepetésajándék, legyen-e székszoknya, milyen legyen a dekoráció, legyenek-e az asztalokon külön virágok és még folytathatnánk a sort. A meghívó elkészítése is egy hasonló feladat, ahol ki kell választanunk a megfelelő típust, egy idézetet, megírnunk a szöveget, eldönteni az elrendezését, legyen-e borítékban vagy inkább valami más frappánsabb csomagolásban. Pénztárcától függően számtalan lehetőség közül tudunk választani. Ebben segít az alábbi felsorolás, a következő három céget bátran ajánljuk ha Budapesten vagy környékén keresel egy erre a területre specializálódott céget:

Webalbum

  • Webalbum Stúdió – a belvárosban, a 7. kerületben található cég, számtalan meghívó típussal. Nincs minimális rendelési mennyiség és belföldre és külföldre egyaránt lehetőségünk van rendelni tőlük.
  • Excellent Wedding Cards: – a 11. kerületben találhatóak, az előző cégtől eltérő típusokkal. Itt csak belföldön, de az ország egész területén van lehetőségünk rendelni.
  • Amare – ők a 9. kerületben találhatóak. Itt sincs minimális rendelési mennyiség, többféle szöveggel, ingyenes mintapéldánnyal várják az oda  látogatókat.

Ezeket a budapesti cégeket bátran ajánljuk, ha esküvői meghívók tervezése előtt állsz.